Nya rutiner vid patientbesök

För att minska risken för smittspridning mellan våra besökare vill vi på följande sätt minimera antalet personer som samtidigt befinner sig i väntrummet:

  • Om ni har ett bokat besök vänta helst utanför kliniken. Vi kommer ut och hämtar in er och ert djur när det blir er tur. Ni kan även vänta i bilen men parkera då gärna genom att backa in bilen i parkeringsrutan så att  bilens framruta är vänd mot klinikens entré. På detta sätt ser ni oss när vi kommer ut för att hämta er och om vädret tillåter kan ni ha rutan lite nervevad så att ni hör om vi ropar upp namnet på ert djur.
  • När ert besök är klart kommer vi att ta betalt inne på rummet för att undvika att det bildas kö vid receptionen. Om ni även vill handla mat eller annat från vår butik/reception säg bara till innan betalningen så ser vi till att ni även får med er detta. Vi har portabel kortläsare så det går bra att betala med kort eller Swish på rummet. (Även kontant betalning är ok)
  • Om besöket gäller enbart vaccination av hund erbjuder vi nu att detta kan göras utanför kliniken på parkeringen eller i vissa fall i bilen om bilens utrymme och hundens lynne tillåter. Detta kan gå bra även för katt men ni måste då ha katten i en rymningssäker sele med koppel. Vi har portabel kortläsare så det går bra att betala med kort eller Swish även utanför. (Helst inte kontant betalning om det kan undvikas)

Om ni tillhör riskgrupp eller känner er oroad för smitta:

  • Säg till vid bokning om ni tillhör riskgrupp eller bara ytterligare vill undvika risk för smitta. Det finns möjlighet att lämna djuret till oss på parkeringen. Ni behöver alltså inte alls närvara vid besöket, detta för att minimera risken att ni blir smittade. Om det gäller ett kort besök kan ni vänta i bilen och om det är ett längre besök kan ni åka hem och komma tillbaka på avtalad tid. Vi kommer ut med djuret till dig på parkeringen när vi är klara. Betalning kan då ske med Swish eller med kort då vi har portabel kortläsare. (Helst inte kontant betalning om det kan undvikas)

Öppettider

Mån – Tors: 08:30 - 17:00

Fre: 08:30 - 15:00

Lör – Sön/Helg: Stängt

Lunchstängt alla dagar mellan 13:00 – 14:00. Speciella öppettider under t.ex. högtider hittas under aktuellt.