Tidsbokning & Rådfrågning

När ni ringer till oss lämnar ni meddelande via telefonsvarare.  Ärenden registreras löpande under dagen och svaras ut i mån av tid. Vi prioriterar akut sjuka djur.

Telefon

Ring 0140-384940, välj 1 för sällskapsdjur om ni ringer som djurägare. Ni får sedan 4 val och ni lämnar ett meddelande med ert ärende. Vi lyssnar regelbundet av inkomna meddelanden och vi ringer tillbaka till er så fort vi har möjlighet. Vi prioriterar ärenden som gäller sjuka djur och för ärenden som gäller tidsbokning eller rådgivning kan det dröja till nästkommande dag innan vi har möjlighet att återkomma till er.

E-post

Ni kan kontakta oss på info@smadjur.se för rådfrågning, tidsbokning och övriga frågor. För ärenden som rör akut sjuka djur hänvisar vi er till kontakt via telefon. Om ni önskar bli uppringda, lämna ett telefonnummer där vi kan nå er. Observera att svarstiden på mail kan variera beroende på hur mycket ärenden som inkommit.

Avbokning

Det är viktigt att ni avbokar er tid om ni får förhinder. Då kan någon annan få den tiden och ni slipper betala för uteblivet besök. Ni avbokar er tid genom att ringa 0140-384940 och tala in ett meddelande på vår telefonsvarare eller mejla oss på info@smadjur.se

Öppettider

Mån – Tors: 08:00 - 17:00

Fre: 08:00 - 15:00

Lör – Sön/Helg: Stängt

Lunchstängt alla dagar mellan 13:00 – 14:00. Speciella öppettider under t.ex. högtider hittas under aktuellt.

Aktuellt