Lediga tjänster

Vi växer och söker en legitimerad djursjukskötare.

Om jobbet: 

Tjänsten omfattar bland annat arbete på polikliniken med egna patienter samt på operationsavdelningen.  Arbetstiden är dagtid mellan 8–17, vi har inte jour eller helgtjänstgöring.

Vad erbjuder vi? 
Hos oss får du arbeta tillsammans med ett glatt arbetslag på en mindre klinik i en lugn miljö. Vi är måna om ett varmt och trevligt arbetsklimat. Vi erbjuder även en grundlig introduktion så du blir trygg i din nya roll hos oss.

Vem söker vi? 
Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare.
För oss är dina personliga egenskaper viktiga och vi hoppas att du är en positiv person med god samarbetsförmåga. Det är också viktigt att du har lätt för att kommunicera med djurägare.
Vår förhoppning är att du ska bidra med din kunskap och energi och samtidigt medverka till att alla djur och djurägare som besöker oss skall få bästa möjliga service och vård.

Omfattning: 
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid eller deltidsanställning kan diskuteras. Provanställning i 6 månader tillämpas. Tillträde och lön enligt överenskommelse. Vi följer gällande kollektivavtal Gröna arbetsgivare – Kommunal

Sista ansökningsdag:
Sista ansökningsdatum är 2022-09-30.
Urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi önskar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan:
Ansökan skickar du till stephan@smadjur.se

För information: 
Har du frågor om tjänsten eller om kliniken är du varmt välkommen att kontakta Stephan Rivera på stephan@smadjur.se eller på telefon 0736-223155

 

Öppettider

Mån – Tors: 08:00 - 17:00

Fre: 08:00 - 15:00

Lör – Sön/Helg: Stängt

Lunchstängt alla dagar mellan 13:00 – 14:00. Speciella öppettider under t.ex. högtider hittas under aktuellt.

Aktuellt